Algemene Voorwaarden SillyGames

Tour du Dranque is onderdeel van SillyGames vof, een onderneming in drankspellen (hierna SillyGames). SillyGames behoudt zich het recht veranderingen door te voeren in de algemene voorwaarden. Dit is editie: 12-7-2021.

Bestellingen
Om bestellingen correct door te kunnen voeren gaat de koper akkoord met de verwerking van uw: naam, mailadres en postadres. 

Prijzen
Prijzen zijn vermeldt inclusief BTW. SillyGames kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het wel of niet goedkeuren van een kortingscode. De acceptatie hiervan ligt te allen tijde bij SillyGames. 

Levering
Tour du Dranque wordt geleverd door binnenlandse pakketpost. SillyGames tracht bestellingen altijd binnen 4 werkdagen bij de consument te laten leveren. Echter is SillyGames in geen geval aansprakelijk te stellen voor leveringsproblemen die veroorzaakt worden door een derde partij. 

Leveringskosten worden doorberekend aan de consument, met uitzondering van speciale regelingen. 

Leveringen naar landen buiten Nederland kunnen duurder uitvallen. De consument is verantwoordelijk voor correcte afhandeling met douane en draait op voor eventuele bijkomende kosten voor invoering of controle. 

Betaling
SillyGames maakt gebruik van Mollie Payments als payment provider. De consument kan afrekenen met iDeal. De transactiekosten voor deze betaling worden doorberekend aan de consument en zijn momenteel (12-7-21) €0,30. Toekomstige prijsverhogingen worden zonder verdere communicatie doorberekend aan de consument.

Veiligheid en betalen
Zodra u kiest voor Elektronisch betalen dan gebeurd dat via het extern- en gecertificeerde bedrijf. Om de veiligheid van het bestelproces te garanderen worden alle gegevens inclusief naam, adres en bank – gecodeerd opgeslagen op een Secure Server. Zodoende zijn alle bank- en adresgegevens beveiligd in het bestelsysteem van Mollie Payments. SillyGames zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden opgeslagen door het gebruik van Secure Socket Layers (SSL), een geavanceerd beveiligingssysteem om uw gegevens te beschermen.

Privacy
Alle persoonsgegevens worden uitsluitend en alleen door SillyGames gebruikt en worden niet aan derden kenbaar gemaakt, tenzij dit noodzakelijk is voor het bezorgen van de goederen en alle betalingstransacties. Dit, met uitzondering van eventuele wettelijke vorderingen in strafzaken of andere onderzoeken, uiteraard worden deze altijd zeer kritisch geëvalueerd. 

Retouren
Mocht u niet tevreden zijn met de aankoop, dan heeft u het recht de artikelen binnen veertien (14) dagen na aflevering aan SillyGames te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de artikelen in de originele verpakking en ongebruikt worden geretourneerd. De factuur is uw garantiebewijs. Zonder de factuur of een kopie hiervan kan er geen creditering plaatsvinden.

U kunt uw retourzending voldoende gefrankeerd sturen naar:

SillyGames
Venloseweg 15
5961 JA  Horst

LET OP: Bij het retour zenden naar SillyGames zijn de verzendkosten voor rekening van de koper. Wij crediteren uitsluitend het aankoopbedrag van de artikelen en niet de door de consument betaalde verzendkosten. 

Copyright
Het is niet toegestaan beeld- en/of tekstmateriaal te gebruiken of te kopieren. Het logo en merknaam zijn eigendom van SillyGames vof. 

Vragen en opmerkingen
Voor eventuele vragen en opmerkingen kunt u contact opnemen met SillyGames via info@tourdudranque.nl. 

Ik wil EHBO
Problemen? App met de coach!
Mooie renner!

Vragen over de Tour? Wacht niet langer en app met ons professionele support-team!